TiistaiTallenne nro 1 julkaistu

Samalla kun täällä PuuhaTarhan vanhan blogin puolella toiminta on hidastunut, on höyryä lisätty uuden blogin toteuttamisen etenemiseksi aikataulun mukaisesti. Paljon on jo työtä tehty, mutta seuraavat neljä viikkoa tulevat silti olemaan täynnä hommia, jotta kaikki olisi valmista tammikuun viimeisenä päivänä kun pidetään uuden blogin AVAJAISET!!!

Yksi virstanpylväs on juuri saavutettu: PuuhaTarhan YouTube-kanavalla julkaistiin äsken kaikkien aikojen ensimmäinen TiistaiTallenne! Tai oikeastaan se on vasta sellaisen harjoitus, sillä se äänitettiin ihan tavallisen pikku valokuvauskameran video-toiminnolla, eikä sen kummemmin kuva kuin äänikään ole huippulaadukas… Mutta harjoituksena se toimi mainiosti, ja auttaa minuakin tottumaan kameralle jutustelemiseen ennen kuin varsinainen H-hetki koittaa.

Käythän vilkaisemassa tuon totisen torvensoittajan enikosketuksen jännittävään filmaustilanteeseen, ja jättämässä tsemppauskommentteja (jos siltä tuntuu, että niitä ansaitsen)… Pääset katsomaan sen tästä linkistä.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s