Australian Cobberdog

Täältä löydät tietoa Humoristisesta, Terverakenteisesta, Palvelualttiista ja Huomattavan Vähän Allergisoivasta koirarodusta nimeltä Australian Cobberdog, joka nimensä mukaisesti on aivan mahtava ”Kaverikoira.”

Australian Cobberdogilla tulee olla lempeä luonne ja ainutlaatuinen intuitio, mikä mahdollistaa ihmisten henkisten ja fyysisten tarpeiden aistimisen ja sen mukaan toimimisen. Tämä tekee siitä erinomaisen työkoiran esim. terapia- ja avustajakoiratehtäviin. Sillä on myös luontainen halu ja kyky koulutukseen. Sen luonne on avoin, sosiaalinen ja ystävällinen. Australian Cobberdog haluaa olla ihmisen lähellä ja seurassa. Se hakee myös jatkuvasti ihmisen katsekontaktia.

Australian Cobberdog on tyylikkään atleettinen ja tasapainoinen sekä liioittelematon koira, jolta ei irtoa juurikaan karvaa. Rodun tiedetään aiheuttavan ihmisille hyvin vähän allergisia oireita.

”Nor Zoulmate Glory” Koko: medium. Väri: gold.
Vasemmalla 12-viikkoisena, oikealla tasan vuotta myöhemmin.
(Otsikkokuvassa n. 5kk vanhana)

Koot:
Miniature 35 – 40 cm
Medium 40 – 50 cm
Standard 50 – 61 cm

Värit:
Black, Blue, Brown, Cafe, Blond, White, Gold, Lavender, Parchment, Pewter, Red, Raven, Silver, Red Rose, Blond Rose, White Rose, Blue Merle, Chocolate Merle, Parti

Tekstin lähde, ja lisätietoa: Australian Cobberdog Club of Finland Ry

1 Comment

  1. Erittäin kiinnostavaa luettavaa!

    Täytyy tässä yhteydessä todeta, että OSSI 🐶❤️ on todellakin edustava yksilö tässä tapauksessa: Kaikki rodulle ominaiset piirteet sopivat ihan täydellisesti Ossin tyyliin! 👍

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s