LuontoPortti

LuontoPortin sivusto internetissä Rokkaa ja Rulettaa! Missä hyvänsä maassa asutkin, suosittelen laittamaan korvan taakse tämän kansainvälisissäkin kilpailuissa palkitun luontosivuston: infoa kasveista, linnuista, kaloista, nisäkkäistä ja hyönteisistä – joista osa on yleisiä monissa eri maissa – löytyy kaikkien pohjoismaisten kielien (miinus islanti) lisäksi englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi! Alla LuontoPortin etusivun esittelyteksti (Huom! Kaikki tämän artikkelin kuvat ovat LuontoPortin sivustolta, myös otsikkokuvan heleäorjanruusu):

Ahokylmänkukka

LuontoPortti – luonnonystävän aarreaitta

Jos kaipaat tietoa yli tuhannesta kasvilajista, Suomessa yleisesti tavattavista linnuista tai haluat vaikkapa tunnistaa sieniä, olet oikeassa paikassa! Tarjoamme käyttöösi oivat tunnistustyökalut lajien helppoon tunnistamiseen.

Sivuiltamme löydät tietoa sadoista luonnonlajeista huippukuvaajien parhailla otoksilla kuvitettuna. Lajeja voit selata ja hakea monin eri tavoin, esimerkiksi nimen, suvun tai heimon mukaan. Uusiin lajeihin tutustumisessa auttavat puolestaan ainutlaatuiset tunnistustyökalumme. Niiden avulla vieraiden lajien tunnistaminen on helppoa, nopeaa ja hauskaa.

Aitovirna

Monipuolista luonnontietoa eri kielillä

LuontoPortti toimii pääosin kahdeksalla kielellä. Monet esitellyistä lajeista esiintyvät maailmanlaajuisesti. Monikielinen sivusto hyödyttääkin suurta joukkoa luonnosta kiinnostuneita heidän sijainnistaan riippumatta.

Verkkolehdestämme löydät ajankohtaisia luontouutisia, artikkeleita, haastatteluja ja tietoa tapahtumistamme. Lehdessä myös asiantuntijamme vastaavat lukijoiden luontokysymyksiin.

LuontoPortin tiimi toivottaa antoisaa tutkimusretkeä lajien pariin.

Ketokaunokki

.

.

.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s